29/06/2016

De bruiloft van Gary & Britt

In September 2015 hebben wij voor het eerst kennis mogen maken met Gary & Britt. Het eerste contact was meteen goed en wij hebben een lang en goed (en vooral ook gezellig) gesprek gehad.

Het bruidspaar was ook nog met andere videografen in gesprek maar een paar dagen later hebben zij de knoop doorgehakt en hun keuze was op ‘De Wedding Filmer’ gevallen! Het blijdschap was erg groot bij ons!

Na het toasten en het aansnijden van de bruidstaart gingen wij samen met het bruidspaar en de fotografen naar wat mooie plekken voor een fotoshoot met onder anderen de indrukwekkende A’Dam Toren.

Het diner vond plaats in het gezellige restaurantje Smaaqt terwijl de buiksloterkerk werd omgetoverd naar een ware feestlocatie.

Na het tonen van onze Same Day Edit heeft het bruidspaar hun spetterende entree gemaakt en bleven wij filmen totdat we genoeg materiaal voor de meest complete wedding film hadden.

In april 2016, gingen wij opnieuw bij het bruidspaar langs om gezamenlijk de verschillende locaties van de trouwdag te bezoeken. Het werd ons meteen duidelijk dat het een schitterende bruiloft zal gaan worden. Nadat we de laatste details hebben doorbesproken was het aftellen tot de grote dag. Op 14 mei 2016 was het dan zover. Desondanks de niet al te beste weersvoorspelling hebben wij ons, met een flinke dosis enthousiasme, op weg naar Amsterdam gemaakt. Na een warm welkom en een lekkere kop koffie zijn we begonnen met het vastleggen van de voorbereidingen van het bruidspaar. Nadat we vroeg in de ochtend nog wat regendruppels voelden waren de donkerste wolken inmiddels alweer vertrokken en brak hier en daar zelfs de zon door. De laatste zorg was hiermee uit de wereld verholpen.
Voordat hij zijn aanstaande vrouw ging ophalen reed Gary eerst nog langs Amazing Flowers om de corsages en het prachtige bruidsboeket op te halen. Volgende halte was dan natuurlijke het ouderlijke huis van Britt waar de emotionele ontmoeting heeft plaatsgevonden. De ceremonie werd in de schitterende Buiksloterkerk te Amsterdam-Noord gehouden en de plechtigheden werden uitgevoerd door trouwambtenaar Quirine Bordes met live muziek van Sietske Oosterhuis.

Het prachtige resultaat bekijken jullie

Laatste nieuws