16/08/2016

Amani & Satbir - Punjabi Sikh Bruiloft

In juli 2016 hebben wij met de bruiloft van Satbir & Amani onze allereerste Punjabi Sikh wedding mogen filmen.

Dit liet ons weer eens zien waarom wij zo ontzettend veel van ons werk als trouwvideograaf houden. Wat maken we toch veel mooie en interessante dagen mee!

Een Sikh bruiloft is anders dan een gewone, hindoestaanse bruiloft en daarom was het voor ons erg belangrijk om van tevoren alles goed met het bruidspaar door te nemen. Na een kennismakingsgesprek en een tweede afspraak met locatiebezoek waren we goed voorbereid en konden we de prachtige bruiloft van Amani & Satbir succesvol vastleggen.

De bruiloft duurde in totaal 4 dagen. Op de eerste 2 dagen gingen wij het henna feest filmen. Een henna feest is het best te vergelijken met een vrijgezellenfeest. Op dag 3 heeft de trouwceremonie plaatsgevonden. Wij begonnen in de ochtend met het filmen van de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom. Daarna vertrokken we naar een gurdwara in Rotterdam waar de trouwceremonie plaats vond. Een gurdwara is een gebedshuis van de Sikhs. Op dag 4 heeft het feest in ‘Het Paleis’ plaatsgevonden, een luxe en sfeervolle feestlocatie gelegen in Schiedam, perfect voor een knallend feest!

Hieronder zien jullie wat screencaps van de trouwfilm:

De voorbereidingen van de bruid en de bruidegom in de ochtend van hun trouwdag.

De trouwceremonie in een gurdwara tempel in Rotterdam.

Na de trouwceremonie gingen we samen met het bruidspaar en de fotografen naar een mooie plek in het kralingse bos voor een foto en video shoot.

Het emotionele moment waar de bruid haar familie verlaat.

Willen jullie meer zien? De bruiloftsfilm van deze mooi Sikh wedding bekijken jullie

Laatste nieuws