Blog

08/05/2018

Wat hebben we genoten op de bruiloft van Omid en Mina. Op 7 april gaven de geliefden elkaar het jawoord in het historische trouwlocatie Villa Clementine in Purmerend.

De lente deed kort daarvoor zijn aantrede dus alles in de omgeving stond in bloei. Omid en Mina begonnen in de ochtend ontspannen aan hun voorbereidingen met hulp van vrienden en familie zagen ze er op hun best uit voor deze belangrijke dag. Mina werd in een prachtigge bruidsjuk van de Honymoonshop gehesen en Omid liet zijn haar stijlen door één van zijn vrienden.

 blog omidenmina bruiloftfilmen 08

blog omidenmina bruiloftfilmen 08

blog omidenmina bruiloftfilmen 08

blog omidenmina bruiloftfilmen 08

 

De ceremonie begon 's middags in de door bloemist Event Flower Design romantisch versierde hoofdzaal van de Villa. De gasten moesten wel diep geraakt zijn door vooral de intense woorden van de bruidsparen die op dichterlijke wijze in het Perzisch elkaar de liefde verklaarden.

Een Perzische bruiloft is een feestje voor elke ambitieuze videograaf, de rituelen en gebruiken vastleggen is een uitdaging maar levert vaak mooie beelden op.

 

blog omidenmina bruiloftfilmen 10

blog omidenmina bruiloftfilmen 10

blog omidenmina bruiloftfilmen 10

 

Na het eten arriveerden de avondgasten en barstte het feest los, na de dans met het zwaard werd de taart aangesneden en werd er vooral heel veel gedanst. De bruiloft van Omid en Mina was heel mooi. Een intieme bruiloft met daarvoor een perfecte locatie, een door de bloemist constant in bloeme gehulde Villa Clementine. Wij hebben het ontzettend naar ons zin gehad en we zijn erg blij met het resultaat. Weer een leuke trouwvideo van De Wedding Filmer.

blog omidenmina bruiloftfilmen 11

 

De schitterende trouwvideo bekijken jullie hier:

 

Laatste nieuws