Over ons

Wij zijn niet zomaar een videograaf maar zijn ook echte filmmakers. Een bruiloft filmen wij met een goed oog voor detail en lichtinval plus de nodige creativiteit om elk shot van de trouwfilm bijzonder te maken.

Wij weten precies wat nodig is om jullie verhaal optimaal in beeld te brengen en dankzij onze ervaring weten wij elk belangrijk moment van de dag goed te anticiperen en vast te leggen. En dit allemaal zonder dat we op een storende manier opvallen.

Jullie bruiloft filmen wij op de meest discrete en professionele wijze mogelijk. Wij komen netjes gekleed en leggen jullie dag zo onopvallend mogelijk vast . Vaak worden wij ook 'de onzichtbare videograaf' genoemd. Op die manier kunnen jullie met familie en gasten de liefde vieren terwijl wij het perfecte souvenir voor jullie creëren: De trouwfilm.

videograaf-philipp-2.jpg

Hallo, ik ben Philipp en ik wil jullie welkom heten op mijn website 'De Wedding Filmer'.

Videograaf Bruiloft

Mijn taak als bruiloft videograaf is om Jullie grote dag op een artistieke en professionele wijze tot in detail vast te leggen en een eindproduct aan te leveren dat zowel tijdloos als uniek is. Net als jullie liefde voor elkaar.

In 2008 ben ik begonnen met het maken van audio visuele producties. In 2013 mocht ik mijn eerste bruiloft filmen. Het was een zo ontzettend mooie en bijzondere ervaring dat ik meteen wist dat ik dit vaker wou doen. Nog geen half jaar later was 'De Wedding Filmer' opgericht. Inmiddels is het 2017 en ben ik fulltime bruiloft videograaf en net als mijn ervaring is ook mijn passie voor het bruiloft filmen over de jaren alleen maar gegroeid.

Bruiloft filmen doe ik nooit alleen maar altijd in een team van twee videografen. Het voordeel hiervan is dat elk moment van verschillende invalshoeken in 'close' en 'wide' wordt vastgelegd. Dit geeft mijn trouwfilms een unieke variatie en look waardoor het gewoon boeiend blijft om naar te kijken.

Meestal werk ik met collega videograaf Ramon. Wat wij gemeen hebben is onze liefde en ervaring voor het filmen. Met een oog voor detail weten wij elk moment perfect vast te leggen zo dat jullie verhaal zo compleet mogelijk in beeld gebracht zal worden.

Philipp Sokolean

Oprichter/directeur 'De Wedding Filmer'

videograaf-ramon-bruiloft.jpg
Ramón Nobel is sinds 2010 werkzaam als freelance cameraman en heeft heel wat producties op zijn naam staan, van camerajournalist tot cinematograaf, Ramón is een alleskunner. Inmiddels is hij een doorgewinterde bruidsvideograaf. Als een van de vaste freelance werkkrachten van De Wedding Filmer is hij uitgegroeid tot een onmisbaar onderdeel van het creatief en uiterst professionele team dat uw bruiloft vastlegt. Ramón brengt naast zijn ervaring en technische kennis ook een hoop enthousiasme en bezieling met zich mee. 
 
Ramón; ''Ik ben nog steeds erg trots dat ik met met Philipp mag draaien voor De Wedding Filmer, wij stoppen onze ziel en zaligheid in dit werk en wij zijn na jaren van samenwerking enorm goed op elkaar ingespeeld. Dat is leuk werken en dat zie je in de video's terug. Voor mij is elke bruiloft nog steeds bijzonder, het is een emotioneel gebeuren en het draait helemaal om vrienden en familie en waardering voor elkaar tonen en uitspreken, wat heb ik een geluk dat ik dat mag meemaken. Ik ben zelf vader van twee meiden, vooral het moment dat de vader van de bruid zijn dochter weggeeft blijft mij keer op keer ontroeren."
 

Ramón Nobel

Videograaf 'De Wedding Filmer'

Laatste nieuws