Onze werkwijze

01

Eerste afspraak:

Jullie nemen contact met ons op om een eerste afspraak te maken. Dit kan telefonisch, via email of via het aanvraagformulier op onze website. De afspraak is natuurlijk geheel gratis en vrijblijvend. Wij komen langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij jullie trouwdag en wensen bespreken. Er zijn veel verschillende manieren om een bruiloft te filmen en wij informeren jullie precies over de verschillende mogelijkheden die er zijn en de manier waarop wij onze trouwfilms maken. Binnen 24 uur na ons gesprek ontvangen jullie digitaal een vrijblijvende offerte met een bedenktijd van 10 dagen.
02

Voorbereidingen en 2de afspraak:

Als jullie akkoord gaan met onze offerte verwerken wij alle beschikbare informatie in ons filmdraaiboek. Ongeveer twee maanden voor de bruiloft nemen wij opnieuw contact met jullie op voor het inplannen van een tweede afspraak met locatiebezoek. Wij gaan samen langs de locatie(s) van de trouwdag en nemen opnieuw jullie planning door zodat wij ook zeker alle nodige informatie hebben. Na de tweede afspraak ontvangen jullie ons definitieve filmdraaiboek voor goedkeuring.
03

Bruiloft filmen:

Op de trouwdag verschijnen wij ruim op tijd, netjes gekleed en vol enthousiasme. Wij werken in een team van twee videografen. Dit geeft ons de mogelijkheid om de voorbereidingen van zowel de bruid als de bruidegom vast te leggen en elk moment van de dag van verschillende invalshoeken in 'close' en 'wide' te filmen. Tijdens de ceremonie gebruiken wij een deerde camera op statief die de ceremonie in zijn geheel zal vastleggen. Gedurende de hele dag zullen wij ons discreet en onopvallend gedragen zo dat jullie, samen met familie en vrienden, maximaal van jullie trouwdag kunnen genieten.
04

Montage / Aanlevering trouwfilm:

Na het filmen zullen wij ons meteen op de montage en de beeldbewerking gaan richten. Binnen 3-4 weken tijd ontvangen jullie, digitaal, een eerste versie van de trouwfilm. Er zijn in totaal 2 correctierondes waarin aanpassingen kunnen worden uitgevoerd. Als de trouwfilm aan jullie verwachtingen voldoet wordt deze samen met een clip van de gehele ceremonie plus alle gemaakte, ruwe opnames op een luxe USB aangeleverd. Daarnaast ontvangen jullie de trouwfilm ook nog op een gepersonaliseerde DVD of BluRay.

Laatste nieuws