19/01/2015

2015!

Dag 2014! Een jaar dat een speciale betekenis voor ons heeft gehad. Niet alleen vanwege de fantastische bruiloften die wij mochten vastleggen maar ook omdat dit het jaar was waarin wij met ons bedrijf van start zijn gegaan.

In ons bijna 1-jarig bestaan hebben wij leuke bruidsparen leren kennen, prachtige locaties bezocht, heel veel mooie opnames gemaakt en boven alles van elke seconde genoten. Een betere start hadden wij ons niet kunnen wensen, ook zijn wij dankbaar dat wij het jaar met twee schitterende winterbruiloften mochten afsluiten.

Op 30 december gingen Laura & Melvin in het adembenemende kasteel ‘Wijenburg’ in Gelderland trouwen, een betoverende locatie, gelegen in het kleine dorpje Echteld. Niet voor niets is dit schitterende kasteel uitgekozen tot trouwlocatie van het jaar 2012 en 2013.

Wij gingen de hele dag vastleggen vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot het uitzwaaien ’s avonds laat. Het was een intieme en emotionele dag, maar boven alles was het een prachtige bruiloft waarin werkelijk alles klopte.

Dan was het snel inpakken, naar huis rijden, even een paar uurtjes slapen en weer in de auto stappen richting Huizen voor de bruiloft van Dennis & Jessica. Het bruidspaar ging op de gemoedelijke en intieme locatie ‘De Kalkovens’ trouwen. Het was een overweldigende dag; en combinatie van bruiloft, oud en nieuw, en de verjaardag van de bruidegom. Ook voor Dennis & Jessica gingen wij de hele dag vastleggen met als extra een same-day-edit die wij tijdens dezelfde avond nog gingen tonen. Het was een uiterst emotioneel moment gevuld met veel tranen van blijdschap.

 

 

 

 

Zo gingen wij filmend het nieuwe jaar in en hebben wij 2014 op een buitengewone manier afgesloten. Nu is het 2015 en zijn wij benieuwd naar alle mooie momenten die wij dit jaar weer mogen meemaken en hopen wij deze opnieuw met jullie te mogen delen.

Laatste nieuws