15/06/2014

Bruiloft Mike & Christa / USB-sticks

Op 7 juni hebben wij in Lage Vuursche, een klein dorpje in de gemeente Baarn, de bruiloft van Mike en Christa mogen vastleggen. Het was een prachtige, zonnige voorjaarsdag op een echt adembenemende bosrijke omgeving op de Utrechtse heuvelrug. De perfecte omstandigheden voor een mooie buitenbruiloft. En dat is het ook zeker geworden!

Het was een prachtige, zonnige voorjaarsdag op een echt adembenemende bosrijke omgeving op de Utrechtse heuvelrug. De perfecte omstandigheden voor een mooie buitenbruiloft. En dat is het ook zeker geworden!

De weddingplanner van Mike en Christa, Annemaria (van www.justmarie.nl) heeft contact met ons opgenomen nadat zij ons adres van de fotografe Petra (www.petrafotografie.nl) had ontvangen. De vraag was om met één camera een vlotte clip van 5-7 minuten te gaan maken, zonder dat het bruidspaar te veel in de schijnwerpers zal staan. Een ‘onzichtbare’ registratie dus, iets wat wij bij De Wedding Filmer natuurlijk weten te waarderen. Omdat er op de bruiloft veel kinderen aanwezig waren was het belangrijk om ook hun mooi in beeld te brengen.

 

Wij begonnen met het maken van sfeershots, iets waar de locatie zich perfect voor schikte en om 14.00u gingen wij over naar het filmen van de prachtige ceremonie.
Na het ‘ja’-woord, de ringen, en het tekenen (leuk dat ook de kinderen van Mike & Christa mochten tekenen) gingen we verder met het filmen van onder anderen het sabreren van de champagne door de bruidegom en de prachtige speeches van de vader van Mike en de moeder van Christa. Het was weer een uiterst bijzondere dag en wij zijn al heel enthousiast over het eindresultaat.
'De Wedding Filmer' USB-stick Wij zijn trots om onze nieuwe USB-sticks te mogen introduceren.
Bij het kiezen van één van onze twee weddingfilm pakketten (standaard of klein pakket) ontvangen bruidsparen hun trouwfilm plus alle gemaakte opnames op deze mooie USB-stick. De USB-stick heeft ‘De Wedding Filmer’ naam ingegraveerd en is verpakt in een chique, witte flip-box met op de voorkant een print van ons logo en op de achterzijde ons webadres. Het dopje helpt om schade aan de stick te voorkomen.

 

Bij het kiezen van één van onze twee weddingfilm pakketten (standaard of klein pakket) ontvangen bruidsparen hun trouwfilm plus alle gemaakte opnames op deze mooie USB-stick.

De USB-stick heeft ‘De Wedding Filmer’ naam ingegraveerd en is verpakt in een chique, witte flip-box met op de voorkant een print van ons logo en op de achterzijde ons webadres. Het dopje helpt om schade aan de stick te voorkomen.

Met 32GB is er genoeg opslagruimte om alle opnames van 2 camera’s (!) plus natuurlijk de huwelijksfilm en eventuele extra video’s zoals bijvoorbeeld een Pre-Wedding clip en een Slow Motion Booth video in volle HD kwaliteit op de stick op te slagen.

De USB-sticks worden gratis en aangetekend verstuurd.

Laatste nieuws