17/04/2014

Eerste bruiloft 2014: Mark & Rox

De dagen zijn weer wat langer en warmer wat betekend dat het seizoen voor bruiloften weer van start is gegaan.

 

Met het huwelijk van Mark & Rox, op vrijdag 11 April 2014, mochten wij onze eerste bruiloft van het jaar vastleggen! Het bruidspaar vroeg ons om met twee camera’s alleen de ceremonie te gaan filmen. Hun wens was niet een ‘smashing videoclip’ maar een documentaireachtige registratie van ca. 15-30 minuten.
De bruiloft heeft plaats gevonden in de Petruskerk aan de Spaarndammerdijk te Amsterdam. Ooit gingen hier ook de grootouders van Vincent van Gogh trouwen. Maar op deze prachtige vrijdag middag was het de grote dag van Mark en Rox!
Wij waren er ruim op tijd wat ons de gelegenheid gaf om wat mooie opnames van de kerk zelf te maken. Rond 14.00u verschenen de eerste mensen en niet veel later werden de deuren naar de kerk geopend. Wij hadden even wat tijd om naar de ruimte te kijken en konden overleggen hoe wij de bruiloft het beste konden filmen. Een klein kwartier later mochten de gasten de kerk betreden en om 15.00u was het grote moment voor het bruidspaar gekomen. Na een aantal mooie speeches en de prachtige en emotionele geloftes van het bruidspaar, hebben zij elkaar het ‘ja’-woord gegeven en mochten de ringen omgedaan worden. Mark en Rox zijn getrouwd en wij hebben deze mooie dag mogen vastleggen. Onze eerste bruiloft in 2014 is een feit en wij kunnen de volgende nauwelijks afwachten!

 

 

 

 

 

 

Een korte versie van hun huwelijksfilm zal binnenkort op onze site te zien zijn.

 

Laatste nieuws