07/07/2015

Same Day Edit

De Same Day Edit is de perfecte manier om jullie bruiloft compleet te maken! 

In de avond van jullie bruiloft gaan wij alle opnames die wij op de dag gemaakt hebben, vanaf de voorbereidingen op het begin van de dag tot en met de ceremonie zelf, naar de computer converteren en richten wij ons op het maken van de Same Day Edit.

De video zal op een door jullie gekozen muziek gemonteerd worden en bedraagt een lengte van 3 tot 5 minuten. Al de mooiste momenten van de dag zullen in de clip terug te vinden zijn, van het opmaken van de bruid tot het ‘ja’-woord en de kus tijdens de ceremonie.

Same Day Edit tonen tijdens bruiloft

Zodra de Same Day Edit in elkaar is gezet gaan wij de clip exporteren en bereiden wij ons voor om het filmpje op een grote scherm te tonen. Dit kan op een door jullie gewenste moment op de avond. Bijvoorbeeld na de eerste dans of na het aansnijden van de taart, de keuze ligt helemaal bij jullie.

Tijdens het tonen van de clip zijn emotionele reacties verzekerd. Samen met familie en vrienden gaan jullie de dag herbeleven. Ook voor ons is dit elke keer weer een bijzonder mooie ervaring! Een mix van tranen van blijdschap en lachende gezichten is dan toch zeker één van de hoogtepunten van de avond.

Hebben jullie een bijzonder idee hoe de Same Day Edit eruit moet gaan zien of willen jullie een speciale aanpak? Geen probleem! Ruim van tevoren gaan wij afspreken om jullie wensen en verwachtingen te bespreken en denken wij graag mee over de aanpak van de clip, kleurbewerking, muziekkeuze en meer. 

De Same Day Edit moet uiteindelijk precies worden wat jullie in gedachten hadden!

Laatste nieuws