07/07/2015

Pre-wedding clip

De Pre-Wedding Clip is de perfecte manier om, met mooie opnames, het verhaal te vertellen hoe jullie elkaar hebben leren kennen. Maar de Pre-Wedding Clip kan ook een ander aanpak krijgen. Bijvoorbeeld kunnen wij op een prachtige locatie spontaan romantische opnames gaan maken. In kort: De Pre-Wedding Clip kan alles zijn wat jullie in gedachten hebben.

Wij gaan met jullie een afspraak maken om te bespreken hoe en wat de Pre-Wedding Clip precies moet gaan worden en hoe wij jullie wensen het best in beeld kunnen brengen. Aan hand van de informatie die wij krijgen, gaan wij een kort script schrijven en een mooi storyboard tekenen. Ook gaan wij op zoek naar de geschikte locatie’s om de Pre-Wedding Clip vast te leggen. Vaak is het ook leuk en handig als jullie hierin meehelpen.

Al binnen enkele dagen ontvangen jullie een voorstel hoe we de Pre-Wedding Film gaan opnemen en zo kunnen wij al heel snel de draaidag vastleggen.

Pre-Wedding Clip opnemen

Op de dag van de opnames zelf gaan we naar de gekozen locatie’s om de clip te filmen. Wij brengen genoeg apparatuur (professionele filmlampen en camera’s) om er een mooie film van te maken. Als nodig gaan we hier en daar helpen zodat het een stuk prettiger wordt om voor de camera te verschijnen.

Pre Wedding Film

Nadat alle opnames gemaakt zijn, gaan wij ons op de edit richten. Dit neemt ca. 2-3 dagen in beslag. Wij sturen een eerste versie op en als jullie tevreden zijn met het resultaat gaan wij de beeldbewerking doen en mag de clip online gaan. Via een opgestuurde link is het dan heel makkelijk om het filmpje met vrienden en familie te delen. Bovendien krijgen jullie de Pre-Wedding Clip ook als een digitaal bestand toegestuurd.

Het is vaak een leuk idee om de clip ’s avonds op jullie bruiloft te tonen of hem te gebruiken om mensen voor de bruiloft uit te nodigen.

De Pre-Wedding Film is dus een super gelegenheid om jullie liefde voor altijd in een mooie en romantische clip vast te leggen. Iets waar jullie nog zeker heel veel plezier van zullen hebben.

Laatste nieuws