Werkwijze

Een korte omschrijving hoe wij bij ‘De Wedding Filmer’ aan het werk gaan.

 1. Eerste afspraak:
  Jullie nemen contact met ons op om een eerste, vrijblijvende, afspraak te maken. Dit kan telefonisch, via email of via het aanvraagformulier op onze website. Wij komen langs voor een kennismakingsgesprek waarin wij bespreken wat jullie van de weddingfilm verwachten en wat er voor wensen zijn. Er zijn veel verschillende manieren om een bruiloft vast te leggen en wij informeren jullie precies over de verschillende mogelijkheden en opties. Binnen 24 uur na ons gesprek ontvangen jullie een vrijblijvende offerte met 10 dagen bedenktijd. Hebben jullie een goed gevoel na ons gesprek overgehouden en is de offerte helemaal naar wens? Graag ontvangen wij dan jullie ‘ja’-woord.
 2. Voorbereidingen en 2de afspraak:
  Minimaal twee maanden vóór de trouwdag nemen wij opnieuw contact met jullie op voor het inplannen van een tweede afspraak. Tijdens deze afspraak willen wij de gehele dag nog een keer met jullie doornemen en willen wij ook graag samen langs de verschillende locaties gaan. Een goede voorbereiding is in onze ogen namelijk absoluut essentieel voor de perfecte trouwfilm. Na de tweede afspraak ontvangen jullie ons filmdraaiboek. Is er alle informatie correct in verwerkt? Dan zijn wij klaar voor jullie grote dag!
 3. Filmen / Trouwdag:
  Wij zijn er ruim op tijd, netjes gekleed en vol enthousiasme. Wij werken in een team van twee professionele videografen. Dit geeft ons de mogelijkheid om alles vast te leggen vanaf de voorbereidingen, van zowel bruid als bruidegom, tot naar het feest aan het einde van de dag en dit natuurlijk alles zonder op een lastige manier op te vallen. Niets zal ons ontgaan en jullie dag zal in detail vastgelegd worden. Aan het einde van de dag zullen we afscheid van jullie nemen en gaan we ons op de montage richten.
 4. Montage / Aanlevering film:
  Hebben jullie een voorkeur qua muziek? Super! Laat ons weten wat jullie aanspreekt en wij gaan er een prachtige film op monteren. Vinden jullie het toch lastig? Geen probleem, dan gaan wij uiteraard meedenken wat goed bij de beelden past. Binnen 3-4 weken ontvangen jullie (digitaal) een eerste versie van de wedding film van ons. Zijn er dingen die anders moeten dan zullen wij deze direct en kostenloos aanpassen (maximaal 2 correctierondes). Als de film een keer door jullie goedgekeurd is, ontvangen jullie de definitieve versie plus al het ruwe beeldmateriaal (inclusief clip van gehele ceremonie en de speeches) op een USB stick + DVD of Blu Ray. Daarnaast worden alle opnames bij ons op twee verschillende harde schijven opgeslagen.

 

Bekijk hier onze tarieven

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte wedding film te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

 • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
 • Wij maken jullie film persoonlijk en uniek!
 • Eerlijke prijzen en discrete manier van werken.

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?