Videograaf Bruiloft nodig?


Over De Wedding Filmer

Wij maken trouwfilms die meer dan slechts een registratie van de dag zijn. In onze trouwfilms staan de liefde en het verhaal centraal. Op een professionele en artistieke manier zullen we jullie mooiste dag voor altijd vastleggen.

Videograaf bruiloft

Wij zijn niet alleen maar een bruiloft videograaf maar wij zijn ook echte filmmakers. Het maken van trouwfilms is onze grootste passie en met een goed oog voor detail en lichtinval weten wij elk moment van jullie grote dag perfect vast te leggen.

Videograaf Bruiloft discreet en professioneel

Wij filmen jullie bruiloft netjes gekleed en zonder dat wij op een lastige manier opvallen. Vaak worden wij ook 'de onzichtbare videograaf' genoemd. Op deze manier kunnen jullie met vrienden en familie de liefde vieren terwijl wij een tijdloos aandenken voor jullie creëren.

Videograaf bruiloft nodig? Bekijk hier onze pakketten!


Click op de foto om naar de trouwfilm van Kenneth & Dominique te kijken:

kennethendominique blog 04

Kenneth & Dominique over De Wedding Filmer: “Wij zijn ontzettend blij met onze wedding video! We kunnen hem na 20 keer terug kijken, nog steeds niet terug kijken zonder tranen in onze ogen. Ze hebben onze belangrijkste momenten zo mooi in beeld gebracht! Echt een aanrader voor iedereen!”

Bekijk meer van onze trouwfilms!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?