Trouwreportage laten maken van de mooiste dag

Jullie bruiloft. Een unieke dag. Een dag die jullie nooit meer willen vergeten. Maar wat zou je niet ervoor geven om deze bijzondere dag te kunnen herbeleven? En dat kan! De Wedding Filmer is een jong bedrijf gericht op het maken van een trouwreportage helemaal naar de wens van de klant.

Met jaren aan ervaring in het maken van audio visuele producties, hebben wij het nodige know-how om met vaste overtuiging te kunnen zeggen dat ook jullie trouwreportage een prachtige en professionele video zal worden, volgepakt met al de mooiste momenten van de dag.

Bovendien zijn wij ook erg flexibel en denken wij graag met onze klanten mee. Wij bieden verschillende soorten van Trouwreportages aan. Zo kunnen jullie kiezen uit een op muziek gemonteerde filmische clip van maximaal 12 minuten of een lange registratie van maximaal 60 minuten, gemaakt in een documentaire stijl. Naast trouwreportages bieden wij ook nog talloze extra opties aan zoals: Same-Day Edits, Pre-Wedding Clips, Slow Motion Booths en meer.

Trouwreportage op een andere manier?
Hebben jullie een ander idee voor de Trouwreportage? Ook daar staan wij open voor en adviseren wij graag hoe dit het best aangepakt kan worden.

Trouwreportage

De Wedding Filmer werkt in een team van twee. Zo kunnen wij met zekerheid garanderen dat bij het filmen van de bruiloft geen cruciale momenten, van deze bijzondere dag, ons zullen ontgaan en geeft ons dit de optie om een Trouwreportage te maken met variatie en een professionele uitstraling. Uiteindelijk is niks belangrijker dan het feit dat jullie van de grote dag kunnen genieten en ook daar houden wij rekening mee. Daarom verschijnen wij netjes op tijd en discreet gekleed en zullen wij de dag op een onopvallende en sublieme manier in een trouwfilm gaan vastleggen.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?