Dennis & Jessica

Trouwdatum: 31-12-2014

De trouwdag van Dennis & Jessica. Een meer dan unieke dag! Niet alleen omdat het de laatste dag van 2014 was maar ook omdat Dennis op 31 december jarig was!
Al vroeg in de ochtend werd duidelijk dat dit een speciale dag zal worden. Een blauwe hemel met stralende zon en zachte temperaturen zorgden voor een perfecte winterbruiloft.

Na de voorbereidingen van Dennis en Jessica gingen wij samen met de fotografe naar een prachtige buitenlocatie voor de foto- en video shoot. Dit leverde echt schitterende plaatjes op. De ceremonie heeft plaatsgevonden op een mooie en gezellige locatie: De Kalkovens. Een uitstekende feest- en trouwlocatie gelegen in Huizen. De perfecte plek om in het huwelijk te treden en dit op een fijne manier te vieren. De plaatjes spreken voor zich!

Wij hebben de hele dag mogen vastleggen tot en met de fantastische vuurwerkshow tijdens de jaarwissel en het uitzwaaien van het bruidspaar. Wij hadden ons geen betere manier kunnen wensen dan het jaar 2014 op deze bijzondere manier af te sluiten.

Dennis & Jessica
van :
Dennis & Jessica “Philipp is een professioneel en zeer vriendelijk persoon. We hadden uiteindelijk 1 videograaf bij de bruid en 1 videograaf bij de bruidegom thuis. Op de avond hebben wij een same day edit kunnen laten zien aan onze avondgasten. Deze heeft hij gemaakt tijdens het diner. Dit was zo een ontzettend groot succes. Veel emotie kwam los door te laten zien hoe onze ochtend/middag verlopen was. Met de langere film zijn we helemaal happy,wat een perfecte weergave van onze mooiste dag. En wat ontvingen wij de film snel. Wij raden de wedding filmer echt iedereen aan. Perfecte service.”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?