Mike & Christa

Trouwdatum: 07-06-2014

Op 7 juni hebben wij in Lage Vuursche, een klein dorpje in de gemeente Baarn, de bruiloft van Mike en Christa mogen vastleggen. Het was een prachtige, zonnige voorjaarsdag op een echt adembenemende bosrijke omgeving op de Utrechtse heuvelrug. De perfecte omstandigheden voor een mooie buitenbruiloft. En dat is het ook zeker geworden!

De weddingplanner van Mike en Christa, Annemaria (van www.justmarie.nl) heeft contact met ons opgenomen nadat zij ons adres van de fotografe Petra (www.petrafotografie.nl) had ontvangen. De vraag was om met één camera een vlotte clip van 5-7 minuten te gaan maken, zonder dat het bruidspaar te veel in de schijnwerpers zal staan. Een ‘onzichtbare’ registratie dus, iets wat wij bij De Wedding Filmer natuurlijk weten te waarderen. Omdat er op de bruiloft veel kinderen aanwezig waren was het belangrijk om ook hun mooi in beeld te brengen.

Wij begonnen met het maken van sfeershots, iets waar de locatie zich perfect voor schikte en om 14.00u gingen wij over naar het filmen van de prachtige ceremonie.

Na het ‘ja’-woord, de ringen, en het tekenen (leuk dat ook de kinderen van Mike & Christa mochten tekenen) gingen we verder met het filmen van onder anderen het sabreren van de champagne door de bruidegom en de prachtige speeches van de vader van Mike en de moeder van Christa.

Het was weer een uiterst bijzondere dag en wij zijn heel trots op het eindresultaat.

Mike & Christa
van :
Mike & Christa “Het resultaat gaf een perfect beeld van de dag en het bijbehorende gevoel! Well done, we zijn er heel erg blij mee!!!”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?