Liza & Alex

Trouwdatum: 26-07-2014

Op zaterdag 26 juli 2014 hebben wij de bruiloft van Liza & Alex mogen vastleggen. De locatie was het adembenemende Landgoed Huis de Voorst in Eefde. Een kasteel dat dankzij het warme en klassieke interieur en de indrukwekkende Engelse achtertuinen toch zeker tot één van de top trouwlocaties in Nederland hoort.

Tot de hoogtepunten van de dag horden natuurlijk de voorbereidingen van het bruidspaar in de Suite Koetshuis Baron van Ashford, de romantische fotoshoot rond het kasteel, de prachtige buitenceremonie en het feest in de avond waarbij een cocktailbar en een verlichte dansvloer toch zeker voor de nodige indruk zorgden.

Het bruidspaar heeft voor een hele dag registratie met twee camera’s gekozen, de meest complete registratie mogelijk dus. Liza & Alex waren bovendien ook in een wat langere edit van de clip geïnteresseerd en daarom hebben wij naast de gewone film (te bekijken op onze site) ook een langere, 60 minuten versie gemaakt, met inbegrepen de hele ceremonie plus geluidsopnames en speeches.

Liza & Alex
van :
Liza & Alex “I must say I have nothing negative to say about De Wedding Filmer and coming from NYC I can be pretty demanding. Their work was incredible. Our communication had no hiccups (very responsive and understood what we wanted) and the end product was exactly what I expected. You also get a lot for your money and we were very pleased with their dedication, energy and flexibility. I can absolutely recommend De Wedding Filmer.”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?