Stijn & Charlotte

Trouwdatum: 18-05-2013

Het huwelijk van Stijn en Charlotte was de allereerste bruiloft die wij mochten vastleggen. Op onze eerste afspraak gingen wij meteen naar de verschillende locaties waar de grote dag zich zal afspelen. Ook kwam de fotografe mee, dit was een heel goede gelegenheid om elkaar gelijk beter te leren kennen.

Voor Stijn en Charlotte was het van belang om mooie filmische beelden van alle cruciale momenten van de dag vast te leggen. Wij waren het ook met z’n allen eens dat een discrete aanpak van filmen belangrijk was.

Op 18 mei 2013 was het dan eindelijk zo ver. Wij hebben de bruiloft van Stijn & Charlotte vanaf de vroege ochtenduren tot laat in de nacht als onopvallende gast bijgewoond. Tijdens het dineren hebben wij ook nog een same-day edit gemonteerd welke wij later op de avond getoond hebben. Zowel het bruidspaar als ‘De Wedding Filmer’ zijn uiterst tevreden met het opgeleverde resultaat.

Stijn & Charlotte
van :
Stijn & Charlotte “Philipp is een professionele cameraman die graag met je meedenkt, de dag goed voorbereidt en tijdens de ceremonie zijn plekken zo kiest dat alles er prachtig op staat terwijl hij niet op de voorgrond treedt. Zijn ruime ervaring met videoclips zorgt voor mooie gestileerde, goed op de muziek passende montages.”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?