Bibi & Wesley

Trouwdatum: 06-09-2014

Bibi en Wesley gaven elkaar, op 6 september 2014, het ja-woord. Het was een prachtige zomerdag. De ceremonie heeft plaats gevonden in de indrukwekkende Mediterrane tuin van de Viersprong in
‘s Gravenzande, de ideale plek voor een buitenbruiloft.

Het bruidspaar koos voor ons ‘Deluxe Pakket’ wat inhoud dat wij de hele dag met twee camera’s gingen vastleggen. Wij waren aanwezig vanaf de voorbereidingen in de ochtend tot ’s avonds laat bij het feest.

Het was een bijzondere dag en wij zijn meer dan trots op het resultaat.

Bibi & Wesley
van :
Bibi & Wesley “Wij zijn op 06-09-2014 getrouwd, en wilden zo graag een mooie film van onze dag. Het resultaat is zo veel mooier nog als we hadden gehoopt! De filmers zijn super lieve mensen. Je hebt nauwelijks door dat ze er zijn, juist daardoor krijg je de mooiste en meest spontane momenten vastgelegd! Omdat het bruidspaar vaak in een "waas" de dag ervaart.. Is dit DE manier om alles weer opnieuw te ervaren. Een aanrader voor IEDEREEN die gaat trouwen!”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?