Arjan & Désirée

Trouwdatum: 29-08-2014

Op 29 augustus 2014 gingen wij bij Herberg de Vlietzigt, een mooie en gezellige trouw- en feestlocatie in Zuid-Holland, de bruiloft van Arjan & Désirée vastleggen. De aangename zomerse temperaturen en de wolkenvrije hemel voorspelden een prachtige dag. En dat is het ook zeker geworden.

Wij begonnen in de ochtend met het filmen van de voorbereidingen en de ontmoeting tussen Arjan & Désirée. Aansluitend gingen wij met het bruidspaar en de fotografen langs het Arboretum Heempark in Delft voor een mooie foto & videoshoot. Later op de middag was het dan tijd voor de ceremonie in de historische ambiance van de Vlietzigt. Het was een prachtige middag die werd afgesloten met een adembenemende rondvaart op de vliet.

Maar ook gedurende de avond van deze mooie trouwdag bleven wij doorfilmen tot en met het uitzwaaien van het bruidspaar!

Arjan & Désirée
van :
Arjan & Désirée “Philipp heeft prachtig werk geleverd. Een hele mooie blijvende herinnering aan de mooiste dag uit ons leven en we kunnen zijn diensten van harte aanbevelen. De samenwerking verliep heel goed omdat Philipp zich bescheiden opstelt, met ons meedenkt en goed aan de afspraken heeft gehouden.”

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?