Over ons

Mijn naam is Philipp en ik wil jullie welkom heten op onze site ‘De Wedding Filmer'.
‘De Wedding Filmer’ is voortgekomen uit ons productiebedrijf Lowlander Productions.

Wij vonden dat trouwfilms een eigen website horen te hebben die de klant meteen in de goede sfeer kan verzetten en een betrouwbaar gevoel creëert. Hiernaast vonden wij het filmen van bruiloften toch elke keer weer een uiterst mooie ervaring.

Wij vinden dat andere bedrijven in Nederland de klanten te veel voor te weinig verrekenen. Het concept achter ‘De Wedding Filmer’ is daarom: Professionele en unieke video’s maken, helemaal naar de wens van onze klanten, voor een eerlijke prijs. En dat kan! Want voor ons is het maken van weddingfilms zoals gezegd meer dan alleen werk, het is onze passie en hoogste prioriteit. Wij willen dat het eindproduct jullie verwachtingen vervult. En omdat wij al een tijdje in het vak van videoproducties bezig zijn, en met net zo ervaren en ambitieuze partners samenwerken, kunnen wij jullie dan ook zonder twijfel een mooi resultaat garanderen!

Wij hopen dat ‘De Wedding Filmer’ in jullie aanmerking komt om de toch belangrijkste dag in jullie leven vast te mogen leggen en kijken al ernaar uit om jullie te ontmoeten.

portrait small

Oprichter/directeur 'De Wedding Filmer'
Philipp Sokolean

Bekijk hier onze werkwijze

 

Bewaren

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte wedding film te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie film persoonlijk en uniek!
  • Eerlijke prijzen en discrete manier van werken.

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?