Over ons

Hallo, ik ben Philipp en ik wil jullie welkom heten op mijn website 'De Wedding Filmer'.

Videograaf Bruiloft

Mijn taak als bruiloft videograaf is om Jullie grote dag op een artistieke en professionele wijze tot in detail vast te leggen en een eindproduct aan te leveren dat zowel tijdloos als uniek is. Net als jullie liefde voor elkaar.

In 2008 ben ik begonnen met het maken van audio visuele producties. In 2013 mocht ik mijn eerste bruiloft filmen. Het was een zo ontzettend mooie en bijzondere ervaring dat ik meteen wist dat ik dit vaker wou doen. Nog geen half jaar later was 'De Wedding Filmer' opgericht. Inmiddels is het 2017 en ben ik fulltime bruiloft videograaf en net als mijn ervaring is ook mijn passie voor het bruiloft filmen over de jaren alleen maar gegroeid.

Bruiloft filmen doe ik nooit alleen maar altijd in een team van twee videografen. Het voordeel hiervan is dat elk moment van verschillende invalshoeken in 'close' en 'wide' wordt vastgelegd. Dit geeft mijn trouwfilms een unieke variatie en look waardoor het gewoon boeiend blijft om naar te kijken.

Meestal werk ik met collega videograaf Ramon. Wat wij gemeen hebben is onze liefde en ervaring voor het filmen. Met een oog voor detail weten wij elk moment perfect vast te leggen zo dat jullie verhaal zo compleet mogelijk in beeld gebracht zal worden.

Bruiloft filmen

Jullie bruiloft filmen wij op de meest discrete en professionele wijze mogelijk. Wij komen netjes gekleed en leggen jullie dag zo onopvallend mogelijk vast . Vaak worden wij ook 'de onzichtbare videograaf' genoemd. Op die manier kunnen jullie met familie en gasten de liefde vieren terwijl wij het perfecte souvenir voor jullie creëren: De trouwfilm.

 

portrait small

Oprichter/directeur 'De Wedding Filmer'
Philipp Sokolean

Bekijk hier onze werkwijze

 

Videograaf bruiloft nodig? Bekijk onze pakketten!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?