Gastenboek Bruiloft

Een gastenboek hoort gewoon bij een bruiloft en steeds vaker zie je naast het gebruikelijke gastenboek ook een video versie ervan. Deze geeft de gasten de mogelijkheid om met een kort video een leuke videoboodschap aan het bruidspaar door te geven. Een vernieuwde, oftewel afwijkende versie van het gastenboek bruiloft, is de Slow Motion Booth.

Gastenboek Bruiloft; de Slow Motion Booth
De Slow Motion Booth wordt pas sinds kort in de bruiloftenwereld gebruikt en is daarom bij veel mensen nog onbekend. Net als bij het video gastenboek, krijgt iedereen op de avond van de bruiloft de kans om een kort filmpje op te laten nemen (een modern origineel gastenboek voor op een bruiloft).

Wij zetten een witte achtergrond op en belichten deze, net als bij een echte filmstudio, met professionele filmlampen. Als de camera klaar staat zetten wij leuke party muziek op en mag de fun beginnen. Wij roepen actie en degenen die voor de camera staan hebben zo’n 15 seconden de tijd om iets spontaans en onverwachts te doen. Om de shoot nog leuker te maken nemen wij een aantal props mee die tijdens het filmen gebruikt kunnen worden. De opnames kunnen direct worden bekeken. In super slow motion natuurlijk! Vaak levert dit heel grappige reacties op!

Gastenboek Bruiloft

De Slow Motion Booth is dus een uiterst leuk en dynamisch alternatief van het gastenboek en is een uitstekende manier om de gezelligheid en vreugde van de bruiloft in een mooie en energieke party clip vast te leggen. Het originele gastenboek tijdens het huwelijk maakt de huwelijksdag dus nog een stuk persoonlijker en leuker.

Na de bruiloft maken wij een korte compilatie video van de leukste momenten van De Slow Motion Booth (originele vorm van een videozuil tijdens jullie bruiloft). De video kan via onze vimeo kanaal gedeeld en bekeken worden. Naast het video gastenboek is er nu dus ook nog een andere, grappigere manier om vrienden en familie in een clip vast te leggen.

Maak een vrijblijvende afspraak!

Om goed aan jullie wensen te kunnen voldoen en de perfecte trouwfilm te maken komen wij graag gratis en vrijblijvend bij jullie langs om alles tot in de puntjes te bespreken.

Daarom kiest u voor ons

  • Altijd gratis en vrijblijvend afspraak maken!
  • Wij maken jullie trouwfilm persoonlijk en uniek!
  • Professionele en discrete manier van werken!

Lees meer over onze werkwijze

Wat zeggen anderen?